Om

Sanserif, Edvard Raft och Retorik
En retorikbyrå som övertygar.

Sanserif är ett enmansbolag som drivs av Edvard Raft och har så gjort sen starten 2007. Samma år tog Edvard ut en fil.kand i retorik från Södertörns högskola.

Min styrka, och det som gör att alla mina kunder är återkommande och rekommenderar mig vidare, är att jag alltid hjälper dem med vad som är en av de mer klassiska definitionerna av retoriken.

Retorik är konsten att i varje givet ögonblick finna det som är bäst lämpat för att övertyga.Aristoteles
Läs mer
Jag har genom åren arbetat i otaliga branscher, från ventilsäljare på landsbygden, till professorer inom hållbar utveckling och återförsäljare åt Apple. Jag har testat samarbeten med äldre utbildningsrävar, stora utbildningsföretag och varit lärare på IHM Business School.

Det som fungerar bäst för mig är när jag får sälja mig själv, då kan jag skräddarsy upplägg som passar kunden på riktigt och alltid överträffa förväntningar. Det som fungerar bäst för mig är när jag får samarbeta i grupper av människor som förstår varandra och delar kultur och värderingar. Det som fungerar bäst för mig är när jag får styras av kreativitet, lyhördhet och ärlighet utan att kompromissa.

Då kan jag vara en retorikbyrå som övertygar.

Vill du veta mer?