Atea gör det igen

På löpande band.

För att sluta hålla oss krampaktigt i våra presentationer måste vi sluta styras av powerpointmallar, förstå att kreativitet är vår ursprungliga natur och börja förbereda oss intelligent.

Jag började arbeta med Atea, tillsammans med Minnesota Communication, som talarcoach 2009 och har fortsatt det arbetet kontinuerligt sedan dess. Det började med Ateas eventflaggskepp Atea Bootcamp och spred sig snart till både IT Arenan och Atea Techcamp. Målsättning från det mycket ambitiösa IT-konsultbolaget var förstås att höja nivån på alla presentatörer på sina event. En rolig detalj är att de valde att göra det, inte bara för sig själva, utan också för deras kund- och leverantörstalare. Det tycker jag visar nivån de önskar hålla i sin kommunikation.

Läs mer
Under 2011 års Atea Bootcamp höll jag fredagsinspirationen med föreläsningen “Konsten att ge en presentation”. Året efter bokade Atea föreläsningen i repris för deras interna och externa talare inför Bootcamp 2012. Denna gång arbetade jag tillsammans med Fredrik Berling. Det visade sig vara en mycket lyckad mix med min grundstomme av retoriska verktyg och Fredriks egna tips och erfarenheter från scenen och framför kameran. Under hösten 2012 håller jag återigen talarträning med alla presentatörer inför IT-Arenan.

Vill du veta mer?