Det första öppna programmet.

Genom åren har jag ofta fått frågan från flera av mina coachingklienter om jag inte har en öppen kurs de kan gå för att träna mer och fördjupa sina kunskaper. Eftersom jag oftast håller  skräddarsydda kurser för större grupper från samma företag är det svårt att som enskild få en plats. Nu öppnar jag alltså även upp ett öppet program. Kursstart är den 31:a januari och jag börjar ta emot anmälningar redan nu. Programmet pågår under vårvintern, med start den 31:a januari, och sträcker sig fram till mitten på mars. En engagerad grupp människor kommer jobba med teori, individuell coaching och en examination inför den större gruppen. Anmälningar börjar jag ta emot redan nu. Läs mer eller hör av dig så berättar jag mer.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail